«
»
FacebookGoogle+

Млади социалисти пуснаха във въздуха балони с 40 лъжи на ГЕРБ по повод 1-и април

Млади социалисти пуснаха във въздуха балони с 40 лъжи на ГЕРБ по повод 1-и април
Млади социалисти пуснаха във въздуха 40 сини и сиви балона с лъжи на ГЕРБ снощи в столичния парк „Възраждане“. Инициативата им под името „Обещания като балони, лъжи за милиони“ беше по повод 1-и април – Деня на лъжата.

Събитието беше организирано от Младежкото обединение на БСП в район „Възраждане“.

„Балоните бяха в синьо и сиво, като цветовете на ГЕРБ, а листчетата с лъжите – в синьо и жълто, като знамето на Европейския съюз, обясни председателят на Младежкото обединение на БСП в район „Възраждане“ Александър Димитров. – Посланието ни беше свързано с отлитащите европейски мечти на ГЕРБ. Преди години беше модерно мотото „45 години стигат!“, а ние сега казваме: „40 лъжи на ГЕРБ ни стигат!“ Радвам се, че спонтанно към нашето събитие се присъединиха и граждани, на които им стана интересно“.


Младите социалисти обясниха, че балоните са символ на кухите и изпразнени от съдържание обещания на ГЕРБ. „Видимите им резултати вече са ясни на всички, лъжите – също, коментира Александър Димитров. – Отлитащите в небето балони с лъжи ни създадоха усещане за отиващото си управление на ГЕРБ.

Лъжите отлетяха бързо – така, както и бяха изричани. Но няма толкова бързо и лесно да ги забравим. Очевидно е, че нетърпимостта на гражданите към тези лъжи става все по-голяма. Въпреки че нашата инициатива беше по повод Деня на лъжата и шегата, съвсем не на шега се обединихме около мнението, че е време управляващите от ГЕРБ да „отлетят“ от кормилото на държавата“. / epicenter.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!