Народните представители от ПГ на „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Бургаска и Ямболска област

Народните представители от ПГ на „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Бургаска и Ямболска област
Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани.

 Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”. На 21 ноември /сряда/ депутатите ще са в Бургаска и Ямболска област.

Срещи в област Бургас

От 18:00 ч.,  в залата на х-л „Бургас“, в Бургас народните представители от ПГ на „БСП за България“ Светла Бъчварова, Радослав Стойчев, Стефан Бурджев и Даниел Йорданов ще се срещнат със земеделските производители.

От 17:30ч., в Малко Търново, в клуба на пенсионера народните представители от ПГ на „БСП за България“  Жельо Бойчев, Чавдар Велинов и Димитър Стоянов ще разговарят с жители на общината.

От 17:30 ч., в читалище „Отец Паисий“, в Созопол, пред жителите на града „Визия за България“ ще представят народните представители от ПГ на „БСП за България“ Георги Йорданов, Таско Ерменков и Иван Ченчев.

От 17:30 ч. читалище „Просвета“, в гр.Сунгурларе  депутатите Весела Лечева, Веска Ненчева и Георги Андреев ще разговарят с хората от града.

От 16:00 ч. с. Люляково, народните представители Валентина Найденова и Кольо Милев ще представят Визията в читалището на селото. По – късно, от 18.00 ч. те ще разговарят с жителите на с. Просеник в читалището на селото.

От 17:30ч., в зала „Мелсас“, в Несебър секретарят на  ПГ на „БСП за България“ Филип Попов и народните представители Кристина Сидорова,  Красимир Янков и Георги Стоилов ще разговарят с жители на морската община.

Срещи в област Ямбол

От 18:00ч., в Кукления театър, в гр. Ямбол зам.-председателите на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски и  Крум Зарков, секретарите на групата Кристиан Вигенин и Ирена Анастасова, и  народният представител Николай Пенев ще представят „Визия за България“ пред жители на областния град.

От 15:30ч., в читалището на с. Войника народните представители от Антон Кутев и Донка Симеонова ще разговарят с хората от селото. По-късно, от  17:00 ч. те ще се срещнат с жителите на гр. Стралджа. Срещата ще се проведе в клуба на пенсионера.

В 13:00ч., в читалището на с.Болярово депутатите Светла Бъчварова, Радослав Стойчев, Стефан Бурджев и Даниел Йорданов ще се срещнат със земеделски производители.

От 15:30 ч.,  в читалището  на  с. Мамарчево ще започне срещата на  зам.-председателя на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков с жители на селото.

От 15:30ч., в читалището, с. Воден народният представител от ПГ на „БСП за България“  Николай Цонков ще представи „Визия за България“ пред жителите на населеното място.

В 15:30ч., в читалището на с. Голямо Крушево ще започне срещата на жителите на селото с депутата от левицата Денчо Бояджиев.

От 15:30ч., в читалището, в с. Попово народният представител от ПГ на „БСП за България“ Димитър Георгиев ще разговаря с хората от селото.

От 15:30ч., в читалището, в с. Стефан Караджово народният представител от  ПГ на „БСП за България“ Георги Гьоков ще представи Визията.

От 15:30ч., в с. Малко Шарково зам.-председателят на ПГ на левицата Георги Свиленски ще разговаря с жители на селото. Срещата ще се проведе в читалището

От 17:00 ч., в клуба на БСП,  в Елхово зам.- председателят на ПГ на БСП Христо Проданов и народните представители Александър Симов, Николай Пенев, Нона Йотова и Иван В. Иванов ще разговарят с обществеността.

От 13:00ч., в читалището на с. Бояново  народните представители Нона Йотова и Иван В. Иванов ще разговарят с хората от селото.

От 14:30ч., в с. Раздел народните представители от ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов и Николай Пенев ще представят „Визия за България“. Срещата с жителите на населеното място ще се проведе в залата на читалището.

В читалището на с. Лесово, от 15.00 ч. народните представители Александър Симов, Нона Йотова, Иван В. Иванов ще проведат среща с жителите на селото.

От 15:30 ч., в сградата на общината, в Тунджа депутатите Светла Бъчварова, Радослав Стойчев, Стефан Бурджев и Даниел Йорданов ще разгоравят с жители на общината.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!