«
»
FacebookGoogle+

Николай Тишев и Веска Ненчева присъстваха на 150-годишния юбилей на СУ „Христо Ботев” в Айтос

Николай Тишев и Веска Ненчева присъстваха на 150-годишния юбилей на СУ „Христо Ботев” в Айтос
Народните представители от ПГ на „БСП за България” Николай Тишев и Веска Ненчева присъстваха, на 150-годишния юбилей на СУ „Христо Ботев” в град Айтос.

Те бяха посрещнати от председателя на ОбС на БСП – Айтос Милена Куртова – Радева.

„Честит юбилей на всички ученици, учители и персонал, които всеки ден прекрачват прага на училище „Христо Ботев”. Честит празник и на всички бивши преподаватели и възпитаници.


Бъдете здрави и нека не спира да пламти в сърцата ви българският дух и просвета!” – каза в поздравителното си слово от сцената Николай Тишев.

Той и Веска Ненчева отправиха своите поздрави и към директора на учебното заведение Пенка Кирязова, като ѝ пожелаха много образователни и творчески успехи.

Ненчева поднесе и специален подарък на директора – портрет на Христо Ботев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!