FacebookGoogle+

Нинова: Изпратихме една вселена от талант, красота, любов и мъдрост

Корнелия Нинова: България загуби голям българин, обичан и уважаван от милиони хора
„Изпратихме една вселена от талант, красота, любов и мъдрост.

Стефан носеше доброта в себе си и я раздаваше на другите. Винаги съпреживяваше болките и страданията на останалите като свои.

Беше добър човек, почтен и широкоскроен. За нас е вдъхновение, опора и сила. Ние, българските социалисти, загубихме своя духовен водач, осиротяхме. В ключови моменти за БСП и България той спокойно и с мъдрост даваше верни решения и чертаеше път за десетилетия напред.


И ние го следвахме. Стефан е политик с достойнство. Остана верен на себе си и на идеите си. В последните си дни, в болничната стая, той ми каза: „Не плачи, каквото и да се случи с мен, продължаваме заедно“.

И е прав. Въпреки смъртта, където и да сме, каквото и да правим, ние ще го носим в едно съкровено място в душите си. Заедно сме.

Поклон пред великия, недостижимия и незабравимия Стефан“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на поклонението на Стефан Данаилов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!