FacebookGoogle+

Нинова пита президента Радев дали управляващите спазват обещанията, поети на КСНС

Нинова пита президента Радев дали управляващите спазват обещанията, поети на КСНС

ДО

Г-Н РУМЕН РАДЕВ


ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

От отговора Ви на мое питане – дали правителството на Бойко Борисов е изпълнило решенето от КСНС да предложи до 20 юни 2017 година „Интегрирано развитие на сектор „Сигурност“ и разпределение на ресурсите по отделните държавни органи и структури за следващите пет години“, става ясно, че управляващите не са изпълнили това решение.

На провелия се при Вас КСНС на 30 май 2017 г. бе взето и друго решение – до 30.06.2017 г. да се разработят конкретни планове за „попълване на недостига от личен състав в сектор „Сигурност” и мерки за повишаване на неговата квалификация, мотивация и престиж; ускорена реализация на проектите за модернизация; поддръжката на техниката, въоръжението и оборудването до замяната им с нови образци”.

Моля да ни информирате – постъпили ли са при Вас конкретни планове от правителството в изпълнение на решението на КСНС.

КОРНЕЛИЯ НИНОВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НА БСП

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ

НА „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ”

В 44-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!