«
»
FacebookGoogle+

Нинова поведе първомайски марш срещу бедността

Нинова поведе първомайски марш срещу бедността
Хиляди социалисти се събраха пред храм паметник „Св. Александър Невски“ на първомайски митинг
 срещу бедността. Дрон развяваше трансперант с надпис „Оставка“.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде официално начало на шествието. Хилядите червени избухнаха във възторжени викове – „БСП“.

Някой от протестиращите носиха плакати с надписи „Болниците не трябва да бъдат търговски дружества“, „Не ни превръщайте в нация от обслужващ персонал“, „Качественото образование е право на всеки българин“, „Не искам да съм телефонист“.


Други пък призоваваха: „Не на модерното робство“, „Искам бъдеще тук“, „Държавна подкрепа за българското производство“. Протестиращите развяваха трибагреника както и червения флаг на партията.

Шестващите, скандирайки „Оставка“, продължиха по бул.“Раковски“ и бул. „Дондуков“, за да завършат маршът си пред сградата на Министерски съвет. / news.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

На живо: Първомайски митинг-шествие срещу мизерията и грабежа!

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 1 май 2018 г.

#1майСрещу мизерията и грабежа!

Публикувахте от Корнелия Нинова в 1 май 2018 г.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!