«
»
FacebookGoogle+

Овчаров: БСП задължително трябва да има нов лидер

Овчаров: БСП задължително трябва да има нов лидер
БСП задължително трябва да има нов лидер, смята бившият икономически министър екслидер на БСП-София Румен Овчаров

„Или ще гледаме филма „Една легенда се завръща” с епизод 1 – промяната, която се случва на този конгрес; епизод 2 – силата се пробужда, която се случва на президентските избори; епизод 3 – новата лява вълна, която се случва догодина на парламентарните избори, или ще гледаме „Една легенда си отива”, подчерта Овчаров пред bTV.

По думите му в момента БСП е напрегната и вървят последните подготвителни операции преди предстоящия конгрес на партията.


Той не пожела да каже кой е неговият кандидат за лидерския пост, но уточни, че е привърженик на женското начало.

„Левицата трябва да докаже, че е свършила с периода на слугинажа на икономически групировки и на други политически партии, какъвто беше периодът 2013-2014 г.“, категоричен беше Овчаров.

Трябва да покажем, че никой повече не може да дърпа конците на БСП, подчерта той. Според него червената партия трябва да създаде механизми, чрез които да не допуска важни решения да се вземат от един или двама души, които никой не контролира.
Източник: epicenter.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!