FacebookGoogle+

Паметник на хан Аспарух

Паметник на хан Аспарух


През 2015 година подадохме заявление до Министерски съвет да се изгради паметник на основателя на България- хан Аспарух .

Получихме отговор от заместник министър на култура с указване за изработване на паметника.


Но това според нас трябва да е задължение на Столична община или на самото Министерство.
Хан Аспарух е основател на България преди повече от 1300 години и ние сме една от най древните държави в Европа, преди Англия, Германия, Русия и други.

Затова според нас това е задължение на Столична община да изгради паметник на основателя на България- хан Аспарух. Както има на Атила в Будапеща , булеварда на Императорите в Рим. Всеки народ трябва да пази и цени историята си.

Това заяви пред Булпресс Марио Трайков от БСП!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!