«
»
FacebookGoogle+

Петър Курумбашев е сред организаторите на среща по темата „Брекзит“ в кметството на Лондон

Петър Курумбашев е сред организаторите на среща по темата "Брекзит" в кметството на Лондон
Темата на семинара е \“Подкрепа за лондончаните от Източна Европа в контекста на Брекзит\“

Петър Курумбашев, член Делегацията на българските социалисти в ЕП, е един от организаторите на семинара „Подкрепа за лондончаните от Източна Европа, в контекста на Брекзит“.

Събитието е организирано съместно от българския евродепутат и колегите му Люси Андерсън и Себ Данс от Великобритания.


Срещата ще се проведе на 19 октомври /петък/ от 9:30 часа в London City Hall. Домакин е заместник-кметът на Лондон по социална интеграция г-н Матю Райдър.

Сред темите, които ще бъдат обсъдени, са- как да бъдат преодолени предизвикателствата, пред които са изправени източноевропейците – граждани на Лондон, възможностите за ефективна практическа и правна помощ и др.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!