«
»
FacebookGoogle+

Петър Курумбашев и Иван Ченчев разговаряха с младите хора в Своге

Петър Курумбашев и Иван Ченчев разговаряха с младите хора в Своге
Двама представители на левицата в Европарламента и Народното събрание бяха в Своге по покана на председателя на общинската организация Цветомир Борисов.

Евродепутатът Петър Курумбашев и народният представител Иван Ченчев имаха възможност да се запознаят и да разговарят със свогенските младежи. „Радвам се, че толкова млади хора се събираме днес и можем да си поговорим за различни от ежедневието неща“,откри срещата Цветомир Борисов.

„Надявам се да обсъдим теми, които са много актуални днес, особено за младите хора. Тук, в гимназията, за първи път се създаде и паралелката по „Електрически превозни средства“, така че мисля ще бъде интересно да поговорим и по тази тема“ допълни председателят на БСП Своге.


„Къде да спре критиката към Европейския съюз и къде трябва да започне самокритиката; достатъчно активна ли е България, когато защитаваме националния си интерес; да очакваме ли Европейският парламент да взима отношение по въпроса-кой какво купува и продава в България или пък първо да обърнем внимание на правилата тук, в нашата си “къща”.

Това бяха само малка част от темите, които се обсъдиха на продължилата над два часа среща в Своге.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!