«
»
FacebookGoogle+

Петър Кънев участва във връчването на годишните награди на Българската стопанска камара

Петър Кънев участва във връчването на годишните награди на Българската стопанска камара

Председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в 44-то НС Петър Кънев участва в церемонията по награждаване на победителите в конкурса за наградите на Българската стопанска камара (БСК) за принос към развитието на българската икономика „ИН-5“.

Той връчи награди заедно с Маркус Байрер – генерален директор на BusinessEurope (Конфедерация на европейския бизнес) и членовете на УС на БСК акад. Стефан Воденичаров, Радосвет Радев, Величко Александров и проф. д-р Марин Христов.


Името на наградите отразява петте стълба на икономическия просперитет – ИНдустрия, ИНвестиции, ИНовации, ИНициатива, ИНтелект.

Наградите „ИН-5“ са учредени през 2005 г. по повод 25-годишнината от основаването на БСК, а през 2018 г. е тяхното девето издание.

Носители на наградите са фирми, научни или учебно-научни организации и физически лица с принос към развитието на икономиката, с фокус върху иновациите и технологичното развитие.

Тазгодишното издание на конкурса „ИН-5“ е посветено на Българското председателство на Съвета на ЕС и се провежда като паралелно събитие на Съвета на президентите на BusinessEurope (17-18 май).

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!