«
»
FacebookGoogle+

Политическата кариера на Атанас Зафиров е под въпрос след днес

Политическата кариера на Атанас Зафиров е под въпрос след днес
В най-добрия случай Атанас Зафиров ще е девети или десети

Областният и общински лидер на БСП в Бургас Николай Тишев ще заеме второто място в листата на партията. Това решиха току-що на областната конференция на социалистите. Освен Тишев, номиниран за втора позиция бе и ексдепутатът Атанас Зафиров, но той не успя да събере подкрепа сред делегатите на форума.


Ударът за Зафиров бе още по-тежък, защото бе изместен и от третото място, което се зае от общинския лидер на БСП в Карнобат Тодор Байчев.

Четвъртото е за коалиционния партньор като най-вероятно това ще бъде Тракийското дружество. За петата позиция фаворит е Диана Гурева от БСП в Сунгурларе.

Шестата позиция е за жена-социалистка, седмата е за младежката квота, осмата за коалиционен партньор.

В най-добрият случай Атанас Зафиров може да бъде девети или десети, което ще го постави в безкрайно неудобна ситуация. При всички положения той ще заложи на преференциално гласуване, за да може отново да влезе в парламента.

Очаквайте подробности!

Листата на БСП за Област Бургас:

1.Петър Кънев

2.Николай Тишев

3.Тодор Байчев

4.Коалиционен партньор(Тодор Ангелов от Тракийското дружество)

5.Диана Гурева, зам.-кмет на Сунгурларе

6.Квота за жена-социалист

7.Младежка квота

8.Коалиционен партньор

Източник: m.flagman.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!