«
»
FacebookGoogle+

Политическа гнилоч

Политическа гнилоч


Политическа гнилоч !!!
На конгреса на БСП имаше повече симпатизанти на ГЕРБ, отколкото на БСП! Обидени, отлюспени, игнорирани и сърдити – техният брой бе по-голям !

И докато водещата емоция на конгреса на ГЕРБ е страх и подчинение в редиците им, то на конгреса на БСП има натрупана много омраза помежду им с годините, има натрупана много от тази емоция !


Всяка година в природата има едно отделяне на гнилочта, но и едно избуяване на младите и новите филизи! Каква е новата реколта в партията, подготвена ли е да отстои на вятърът на промяната? Корнелия Нинова, ако се пребори да не се променя устава в партията, ще устой на омразата !

Но тази година ще е най-тежката в политически и личен план на Нинова !
Виждаме 3 от 4 лагера и Румен Радев да не благоприятстват съзнателно и подсъзнателно на партията ! Корнелия вдъхна промени в столетницата и досега, ако всички псевдо промени са били „стани аз да седна“ сега за първи път виждаме някакви промени !

Ако промените продължат и надолу в редиците им Нинова ще се бетонира, а БСП ще докаже своята нова визия и обновяване ! Когато има политическа борба винаги има победители и победени като победените обаче натрупват омраза, а лидерите печелят уважение и респект !

Нинова, ако поработи и за визията си в Чужбина ще успее да си вдигне рейтингът и ще начертае своят път в бъдещето!
Със сигурност в природата има закон, че не се губи енергията и падналите листа се превръщат в тор от която дървото израства ! Едно е ясно – идват ли избори в БСП има роене и малко по-малко столетницата отслабва, но дали ще се спре този процес зависи от враговете и съюзниците на Нинова, а спре ли този процес значи столетницата тръгва по нов път нагоре, но продължи ли значи крайната дестинация е ясна!

В крайна сметка в торта израстват и най-красивите цветя, дано са рози с бодли !

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!