«
»
FacebookGoogle+

Преди минути Корнелия Нинова обяви

Преди минути Корнелия Нинова обяви Stefan proinow


Вижте какво обяви на стената си във Фейсбук лидера на БСП Корнелия Нинова !
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

На консултацията при президента Радев днес потвърдихме нашата позиция, че по волята на народа, като втора политическа сила, оставаме опозиция в 44-то Народно събрание. Обсъдихме нашата предизборна програма и го убедихме, че ще бъдем алтернатива на управленската програма на ГЕРБ и ОП, ако направят правителство; ще внесем предложения в парламента, които на 100% изпълняват нашите предизборни ангажименти и няма да отстъпим от тях.

Левицата оценява програмата на ГЕРБ и ОП като сериозно отстъпление пред техните предизборни ангажименти.
Изразихме притеснение по две теми – демографска криза и бедност.

На фона на увеличението на цените и поскъпването на живота, на фона на поредната тревожна статистика, която излиза от ЕВРОСТАТ от НСИ – че 2,5 млн. българи живеят в материални лишения, поставихме сериозно темата бедност.

Смятаме, че ОП и ГЕРБ отстъпиха от намерението си както да се направи минималната пенсия 300 лв., така и да растат доходите на хората.
Тези аргументи са основанието да предложим на президента Румен Радев да свика КСНС по теми демографска катастрофа и бедност. Президентът Радев прие предложението ни за свикване на КСНС по демографската катастрофа и бедност, но той ще прецени кога и как да го направи.

По тези въпроси трябва да се търси национално съгласие.
Президента Румен Радев трябва част по-скоро да се вслуша в думите на Корнелия Нинова, защото всяка минута е пагубна за България и нацията ни

Корнелия Нинова обяви  Стефан Пройнов

ВИЖ ОРИГИНАЛА !

Ние от Булпресс ще добавим, че няма време за губене! Нацията се топи, а това, което се влива в страната ни далеч не е мярка за намаляване на ужасяващата статистика !

Ние от bulpress.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *