«
»
FacebookGoogle+

Преди минути Корнелия Нинова обяви

Преди минути Корнелия Нинова обяви Stefan proinow


Вижте какво обяви на стената си във Фейсбук лидера на БСП Корнелия Нинова !
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

На консултацията при президента Радев днес потвърдихме нашата позиция, че по волята на народа, като втора политическа сила, оставаме опозиция в 44-то Народно събрание. Обсъдихме нашата предизборна програма и го убедихме, че ще бъдем алтернатива на управленската програма на ГЕРБ и ОП, ако направят правителство; ще внесем предложения в парламента, които на 100% изпълняват нашите предизборни ангажименти и няма да отстъпим от тях.


Левицата оценява програмата на ГЕРБ и ОП като сериозно отстъпление пред техните предизборни ангажименти.
Изразихме притеснение по две теми – демографска криза и бедност.

На фона на увеличението на цените и поскъпването на живота, на фона на поредната тревожна статистика, която излиза от ЕВРОСТАТ от НСИ – че 2,5 млн. българи живеят в материални лишения, поставихме сериозно темата бедност.

Смятаме, че ОП и ГЕРБ отстъпиха от намерението си както да се направи минималната пенсия 300 лв., така и да растат доходите на хората.
Тези аргументи са основанието да предложим на президента Румен Радев да свика КСНС по теми демографска катастрофа и бедност. Президентът Радев прие предложението ни за свикване на КСНС по демографската катастрофа и бедност, но той ще прецени кога и как да го направи.

По тези въпроси трябва да се търси национално съгласие.
Президента Румен Радев трябва част по-скоро да се вслуша в думите на Корнелия Нинова, защото всяка минута е пагубна за България и нацията ни

Корнелия Нинова обяви  Стефан Пройнов

ВИЖ ОРИГИНАЛА !

Ние от Булпресс ще добавим, че няма време за губене! Нацията се топи, а това, което се влива в страната ни далеч не е мярка за намаляване на ужасяващата статистика !

Ние от bulpress.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!