FacebookGoogle+

Председателят на БСП Корнелия Нинова поздрави Зоран Заев по повод избирането му за министър-председател на Република Македония

Председателят на БСП Корнелия Нинова поздрави Зоран Заев по повод избирането му за министър-председател на Република Македония
поздравителен адрес

ДО
Г-Н ЗОРАН ЗАЕВ


МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ

Уважаеми г-н Заев,

Oбръщам се към Вас, за да изкажа най-искрени поздравления от името на ръководството на Българската социалистическа партия и от свое име по повод избирането Ви за министър-председател на Република Македония.

СДСМ е член на нашето политическо семейство и винаги може да разчита на подкрепата на Българската социалистическа партия. България цени високо двустранните отношения с Република Македония и Вие като прогресивен лидер на новото правителство можете да допринесете за решително подобряване на сътрудничеството между нашите две страни.

Надяваме се, че този напредък в отношенията ще доведе до подписване на Договора за приятелство и добросъседство,  преговорите по който продължават от години. Заедно с това сме убедени, че Република Македония под Ваше ръководство ще поеме много по-уверено по пътя на интеграцията в ЕС, за което можете да разчитате на нашата подкрепа.

Пожелавам Ви добро здраве, енергия и вярвам, че ще продължите да държите на идеите, които сте избрали да защитавате. Приемете още веднъж нашите поздрави и най-добри пожелания за по-нататъшни успехи.

С уважение,

Корнелия Нинова

Председател
Източник: bsp.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *