«
»
FacebookGoogle+

Представиха Визия за България в Правец и Ботевград

Представиха Визия за България в Правец и Ботевград
Приоритетите на левицата, заложени в проекта “Визия за България” бяха представени на срещи в Правец и Ботевград.

“Ние предлагаме един съвсем нов режим на управление на държавната собственост. Казваме повече държава там, тогава, където и когато това е необходимо.”- каза в Правец народния представител от ПГ на „БСП за Бълария“ инж. Петър Кънев.

“10 години след като влязохме в ЕС, България изгуби 1 млн. население. Ако през 2007 г. покупателната ни способност беше 46% от средната за ЕС, сега тя е 49 %“, допълни председателят на икономическата комисия в НС.


В дискусията взе участие и депутатът от левицата  проф. д-р Светла Бъчварова-Пиралкова, която обърна внимание върху въпросите, свързани със земеделието.

Пълна зала посрещна народните представители д-р Валентина Найденова, Надя Клисурска и Иван Ченчев в Ботевград.

И в Ботевград, както в други градове на страната, хората се вълнуват от въпроси, свързани с демографската криза, в която се намира България.

Народните представители от ПГ на “БСП за България” представиха основните политики, които са заложени във “Визия за България” и отговориха на редица въпроси.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!