«
»
FacebookGoogle+

Путин обясни защо руският посланик в Турция е бил без охрана в момента на убийството му

Путин обясни защо руският посланик в Турция е бил без охрана в момента на убийството му
Президентът на Руската федерация Владимир Путин коментира, че безопасност за руските дипломати бива осигурявана от страна на властите в Москва само на територията на посолствата в различните държави, предава агенция РИА Новости, цитирана от „Фокус“.

„Има общо правило, според което въоръжената охрана на посолството работи само на територията на самото посолство, извън което с оръжие не трябва да излизат (бодигардовете – б.пр.). В това е проблемът.

И въпросът не е в Турция, въпросът е в това, че това е така в много страни“, заяви Путин по време на среща с представители от двете камари на руския парламент.


Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!