Радев в Йерусалим! Божията промисъл или дългата ръка на Русия?

Радев в Йерусалим! Божията промисъл или дългата ръка на Русия?


Радев в Йерусалим! Божията промисъл или дългата ръка на Русия?

Вижте видеото, в което президента Румен Радев получи Божи знак!
За любителите на конспирацията ще решите, че тук се протяга дългата ръка на Русия, но според други това е знак от Св. Иван Рилски за построяването на първият българо-руски храм у нас „Иван Рилски“!

За трети това е съвпадение, което е самата Божия промисъл, но истината е, че Св. Иван Рилски е закрилник на България и всички българи като помага на нашата страна !
Тук ще припомним думите на Марк Аврелий:
„Всичко, което виждаме е гледна точка, не е истина”!Радев в Йерусалим! Божията промисъл или дългата ръка на Русия? Вижте видеото, в което президента Румен Радев получи Божи знак! За любителите на конспирацията ще решите, че тук се протяга дългата ръка на Русия, но според други това е знак от Иван Рилски за построяването на първият българо-руски храм у нас „Иван Рилски“! За трети това е съвпадение, което е самата Божия промисъл, но истината е, че Иван Рилски е закрилник на България и всички българи като помага на нашата страна ! Тук ще припомним думите на Марк Аврелий: „Всичко, което виждаме е гледна точка, не е истина”! Истината е, че в София наистина ще се изгражда българо-руски храм паметник вречен на Иван Рилски, който ще се изгражда на улица „Първа българска армия“ 92! Теренът е осветен от варненско-преславският митрополит още през 2013г. и за него даде благословията си и руският патриарх Кирил ! “Приятели на Русия и Православния свят” дариха земята за храма! Президентът на България Румен Радев приветства тази инициатива, но има едни тайни сили, които пречат това да се случи, но има други сили там горе на небето, които ни пращат своите знаци! И щом свети Иван Рилски е с нас има ли значение кой и какво срещу нас? Руският патриарх Кирил даде благословията си за изграждането на този храм и каза „Дай Боже да бъде“! Борисов прави всичко възможно да не го бъде ! Но в крайна сметка има по висши сили и закони на този свят от тези на Бойко Борисов ! Виждаме как патриарх Теофилос Трети подарява икона на Румен Радев в Йерусалим ! Виждаме и как Борис Анзов от „Медия Мост България“ и член кореспондент на Булпресс подарява същата икона на Мария Захарова! Съвпадение или конспирация е въпрос на интерпретация, но едно е сигурно, че иконата е същата, а тук Иван Рилски продължава да помага на България ! <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbulpress.info%2Fvideos%2F877326609137414%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe> Тази инфоррмация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Истината е, че в София наистина ще се изгражда българо-руски храм паметник вречен на Св. Иван Рилски, който ще се изгражда на улица „Първа българска армия“ 92!

Теренът е осветен от варненско-преславският митрополит още през 2013г. и за него даде благословията си и руският патриарх Кирил !
“Приятели на Русия и Православния свят” дариха земята за храма! Президентът на България Румен Радев приветства тази инициатива, но има едни тайни сили, които пречат това да се случи, но има други сили там горе на небето, които ни пращат своите знаци!Радев в Йерусалим! Божията промисъл или дългата ръка на Русия? Вижте видеото, в което президента Румен Радев получи Божи знак! За любителите на конспирацията ще решите, че тук се протяга дългата ръка на Русия, но според други това е знак от Иван Рилски за построяването на първият българо-руски храм у нас „Иван Рилски“! За трети това е съвпадение, което е самата Божия промисъл, но истината е, че Иван Рилски е закрилник на България и всички българи като помага на нашата страна ! Тук ще припомним думите на Марк Аврелий: „Всичко, което виждаме е гледна точка, не е истина”! Истината е, че в София наистина ще се изгражда българо-руски храм паметник вречен на Иван Рилски, който ще се изгражда на улица „Първа българска армия“ 92! Теренът е осветен от варненско-преславският митрополит още през 2013г. и за него даде благословията си и руският патриарх Кирил ! “Приятели на Русия и Православния свят” дариха земята за храма! Президентът на България Румен Радев приветства тази инициатива, но има едни тайни сили, които пречат това да се случи, но има други сили там горе на небето, които ни пращат своите знаци! И щом свети Иван Рилски е с нас има ли значение кой и какво срещу нас? Руският патриарх Кирил даде благословията си за изграждането на този храм и каза „Дай Боже да бъде“! Борисов прави всичко възможно да не го бъде ! Но в крайна сметка има по висши сили и закони на този свят от тези на Бойко Борисов ! Виждаме как патриарх Теофилос Трети подарява икона на Румен Радев в Йерусалим ! Виждаме и как Борис Анзов от „Медия Мост България“ и член кореспондент на Булпресс подарява същата икона на Мария Захарова! Съвпадение или конспирация е въпрос на интерпретация, но едно е сигурно, че иконата е същата, а тук Иван Рилски продължава да помага на България ! <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbulpress.info%2Fvideos%2F877326609137414%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe> Тази инфоррмация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

И щом свети Иван Рилски е с нас има ли значение кой и какво срещу нас?
Руският патриарх Кирил даде благословията си за изграждането на този храм и каза „Дай Боже да бъде“!
Борисов прави всичко възможно да не го бъде !

Но в крайна сметка има по висши сили и закони на този свят от тези на Бойко Борисов !
Виждаме как патриарх Теофилос Трети  подарява икона на Румен Рацдев в Йерусалим !

Виждаме и как Борис Анзов от „Медия Мост България“ и член кореспондент на Булпресс подарява същата икона на Мария Захарова!

Съвпадение или конспирация е въпрос на интерпретация, но едно е сигурно, че иконата е същата, а тук Св. Иван Рилски продължава да помага на България !


Тази инфоррмация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!