«
»
FacebookGoogle+

Румен Радев се спусна по Струма на рождения си ден + СНИМКИ

Румен Радев се спусна по Струма на рождения си ден + СНИМКИ


Президентът Румен Радев се спусна с рафтинг по река Струма. Той получил екстремното изживяване като подарък за рождения си ден от съпругата си Десислава!
Спускането било следобеда на самия рожден ден на Радев – 18 юни. Организирал го „Рафтинг и Каяк Клуб Рефлип“. Радева избрала фирмата случайно от интернет. Платила е по 50 лв. за съпруга си и за себе си, става ясно от ценоразписа на фирмата.

След инструктаж за безопасност и поведение в реката, оборудвано с подходяща екипировка, семейство Радеви минало в лодка 12 километра по Струма из Кресненското дефиле. Това е най-доброто място за рафтинг в България, разказа Борислав Пауновски, шеф и гид във фирмата. 12 силни бързея, най-големият от които 1 километър, здраво вдигнали адреналина на президентската двойка. Водата била около 40-50 кубика в секунда.

Румен Радев се спусна по Струма Вълните удряли лодката и заливали президента и съпругата му, но те били много щастливи и доволни.Румен Радев се спусна по Струма

„Радев се оказа доста здрав и в добра форма. А и е много наблюдателен и въпреки гребането успяваше да забележи предварително скали и други препятствия по пътя”, разказа Пауновски.Румен Радев се спусна по Струма

Президентът с голям интерес разпитвал и за природата и забележителностите по трасето, наблюдавал кормораните. Лошо впечатление му направило обаче,че покрай реката има много боклуци.
Източник: glasove.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *