«
»
FacebookGoogle+

Румен Радев на среща с патриарх Неофит

Румен Радев на среща с патриарх Неофит
Румен Радев се видя днес с патриарх Неофит и митрополитите от Светия Синод. Ето какво написа той в Туитър след срещата:

„Днес разговарях с Негово Светейшество Българския патриарх Неофит и митрополитите от Светия Синод на Българската православна църква.

Предизвикателствата пред ценностите, вярата и изконните добродетели в наше време са много. Можем да ги преодолеем, когато сме единни и когато всеки изпълнява житейската си мисия просветено и с отговорност.


Подкрепям всяка достойна изява, поддържаща българската духовност и християнските ценности – многовековните стожери на националното самосъзнание.

Отстояването на непреходните нравствени ценности и благоденствието на всеки човек и на обществото са обща грижа на държавата и на Българската православна църква.

На Негово Светейшество и на митрополитите от Светия Синод пожелавам здраве и мирни и светли дни.“
Източник: bnews.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!