FacebookGoogle+

Румен Радев трябва отговори с вето по редица закони

Румен Радев трябва отговори с вето по редица закони Стефан Пройнов


Румен Радев трябва отговори с вето по редица закони и то скоро !

Редица закони прибутани в парламента лобистки и антинародни от групата на Цветан Цветанов и компания трябва да бъдат спрени !


След като Румен Радев бе обект на атака от ГЕРБ, която дори Георги Първанов охарактеризираха като: „измислена“, „лишена от основание“.
Тази кампания по омаскаряване в медиите, а образът на Румен Радев този по-скоро духовен импийчмънт, който се цели да бъде създаден в общественото мнение и тези атаки срещу първата дама не са случайни като на лице е сериозна криза между институциите и сега най-логичният отговор на Румен Радев е да използва Конституционното си право и да наложи вето по редица закони, които са в ущърб на населението !

ГЕРБ са организирали не една или две мръсни кампании и за паметника на Бузлуджа където дори имаше явни изказвания на лидер на протестната мрежа ! Всичко това, което се случва в страната е с една единствена цел – да отклони общественото мнение от проблемите със скандала за НДК и от това, че излезе в медиите делото на Цветан Цветанов и всички го прочетоха, от това, че се тегли нов заем от 200 000 000 от проблемите с МВР и майките с деца в неравностойно положение. Скандалите никнат като гъби след дъжд, скандали с

Границата ни, вдигането на цените на храните, липсата на пари в здравната каса и временното спиране на даване на направление, което си е отказ от здравеопазване на нацията и неплатени лекарства към доставчиците! Умишлено спиране дейността на Телковете с различни процедури като членове и шефове на ТЕЛК комисии излизащи в болнични или отпуск, а това е умишлено за да се забавят изготвянето на документи и друга една прослойка на населението да им изтекат документите и да не могат да бъдат преосвидетелствани на време за да загубят проценти, да загубят най-нужните им минимални единствени средства за което пак Цветан Цветанов говори по телевизията, че е процентът в Европа на инвалидите и в България бил доста различен !

Прикриват се скандали в ЖП влаковете, не са подържани и ремонтирани, което заплашва животът на пътуващите!
Стотици скандали зреят в страната и затова се отклонява общественото мнение в изкуствено създадени ситуации като Асеновград като всички знаем, че ромската махала е контролирана от ГЕРБ и последните избори го доказаха, но хората имат право да протестират, но цялото това фиаско с провокатори и национални театрални персони има за цел да прикове общественото внимание както и да бъдат командировани там точно онези полицаи, които искат да излязат на протест заради проблемите в МВР !

И така има ли криза между институциите или кризата е в управляващото правителство, защото президентската институция работи повече от добре и всичко, което се тиражира в медиите към този момент е с изкуствено създадени скандали и гафове няма, а напротив Румен Радев повече от достойно си върши работата !
Сега обаче ние очакваме да защити националните интереси както и социалните несправедливости, които групата на ГЕРБ и техните коалиционни партньори си гласуваха !
Време е Румен Радев да бъде по твърд и да покаже, че президентската институция е над всичко, време е за ВЕТО !
Автор: Стефан Пройнов !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!