«
»
FacebookGoogle+

Румен Радев трябва отговори с вето по редица закони

Румен Радев трябва отговори с вето по редица закони Стефан Пройнов


Румен Радев трябва отговори с вето по редица закони и то скоро !

Редица закони прибутани в парламента лобистки и антинародни от групата на Цветан Цветанов и компания трябва да бъдат спрени !

След като Румен Радев бе обект на атака от ГЕРБ, която дори Георги Първанов охарактеризираха като: „измислена“, „лишена от основание“.
Тази кампания по омаскаряване в медиите, а образът на Румен Радев този по-скоро духовен импийчмънт, който се цели да бъде създаден в общественото мнение и тези атаки срещу първата дама не са случайни като на лице е сериозна криза между институциите и сега най-логичният отговор на Румен Радев е да използва Конституционното си право и да наложи вето по редица закони, които са в ущърб на населението !

ГЕРБ са организирали не една или две мръсни кампании и за паметника на Бузлуджа където дори имаше явни изказвания на лидер на протестната мрежа ! Всичко това, което се случва в страната е с една единствена цел – да отклони общественото мнение от проблемите със скандала за НДК и от това, че излезе в медиите делото на Цветан Цветанов и всички го прочетоха, от това, че се тегли нов заем от 200 000 000 от проблемите с МВР и майките с деца в неравностойно положение. Скандалите никнат като гъби след дъжд, скандали с

Границата ни, вдигането на цените на храните, липсата на пари в здравната каса и временното спиране на даване на направление, което си е отказ от здравеопазване на нацията и неплатени лекарства към доставчиците! Умишлено спиране дейността на Телковете с различни процедури като членове и шефове на ТЕЛК комисии излизащи в болнични или отпуск, а това е умишлено за да се забавят изготвянето на документи и друга една прослойка на населението да им изтекат документите и да не могат да бъдат преосвидетелствани на време за да загубят проценти, да загубят най-нужните им минимални единствени средства за което пак Цветан Цветанов говори по телевизията, че е процентът в Европа на инвалидите и в България бил доста различен !

Прикриват се скандали в ЖП влаковете, не са подържани и ремонтирани, което заплашва животът на пътуващите!
Стотици скандали зреят в страната и затова се отклонява общественото мнение в изкуствено създадени ситуации като Асеновград като всички знаем, че ромската махала е контролирана от ГЕРБ и последните избори го доказаха, но хората имат право да протестират, но цялото това фиаско с провокатори и национални театрални персони има за цел да прикове общественото внимание както и да бъдат командировани там точно онези полицаи, които искат да излязат на протест заради проблемите в МВР !

И така има ли криза между институциите или кризата е в управляващото правителство, защото президентската институция работи повече от добре и всичко, което се тиражира в медиите към този момент е с изкуствено създадени скандали и гафове няма, а напротив Румен Радев повече от достойно си върши работата !
Сега обаче ние очакваме да защити националните интереси както и социалните несправедливости, които групата на ГЕРБ и техните коалиционни партньори си гласуваха !
Време е Румен Радев да бъде по твърд и да покаже, че президентската институция е над всичко, време е за ВЕТО !
Автор: Стефан Пройнов !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *