FacebookGoogle+

СЕМ съвСЕМ се омотаха

СЕМ съвСЕМ се омотаха


СЕМ спря телевизията на БСП заради задължения

Новото дружество на БСП имало дългове, но от „Позитано“20 не знаели какви са те
Парадоксът ще се изясни, след като дойде официалната информация
Липсващ документ от Националната агенция по приходите (НАП) отложи решението на Съвета за електронни медии (СЕМ) за старт на телевизията на БСП. Това стана ясно на заседание на медийния регулатор, по информация на БНР.


Проверката им е показала, че юридическото лице „Българска свободна телевизия“ има публични задължения, но не е ясно какъв е техният размер. Сега социалистите разполагат със седмица, за да представят удостоверение за размера на дължимото.

Неофициално на „Позитано“ 20 реагираха с недоумение, тъй като дружеството е новорегистрирано и няма как да има дългове.
„Към този момент не сме информирани официално от СЕМ. Ще дадем отговор, щом получим писмото им“, гласи официалният коментар на БСП, който партията е дала пред Канал 3.

На 27 септември лично лидерът на БСП Корнелия Нинова внесе в СЕМ документи за регистрация на партийната медия.
Предвижда се от 31 декември да започне излъчването на 24-часова програма по сателит и кабел.
Източник: alarmanews.com

СЕМ съвСЕМ се омотаха
Пародия на тормозът на практика задълженията не са установени, а след като не са установени те не могат и да бъдат изискуеми!
Това е все едно да не сте си внесли осигуровките или ДДС-ето, но и датата на падежа не е дошла и това задължение не е изискуемо!

Дали и следващият месец от СЕМ пак няма да изкажат, че имат неустановени задължения като все пак дружеството работи и се натрупват осигуровки?

Ако това не тормоз то здраве му кажете, така е когато и администрацията е против опозицията !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!