«
»
FacebookGoogle+

Словото на Путин на празничния прием в Кремъл, което ужаси Русия

Словото на Путин на празничния прием в Кремъл, което ужаси Русия
Владимир Путин разказа каква трагична съдба очакваше руският народ в случай на поражение във войната

На тържествения прием в Кремъл в чест на Деня на победата руският президент заяви, че загуба във войната заплашваше с поголовно изтребление цялата нация.

Руският лидер обясни, че възможните последствия от поражението във войната за СССР биха били много по страшни, отколкото за хората във вече окупираните от хитлеристите страни в Европа, съобщава Nation News.


Според архивните документи от нацистка Германия руснаците е трябвало да бъдат унищожени или обречени на робство.

Няма нищо страшно ако 20-30 милиона руснаци умрат от глад още през 1941 година, важното е несметните богатства на тази страна да станат германски, заявява в началото на агресията дясната ръка на Хитлер – Херман Гьоринг.

„Работата е в това, че ако нашата страна беше сполетяна от ужасната трагедия и ние, както и много страни от Европа, бяхме претърпели поражение, то нас щеше да ни сполети съвсем друга съдба в сравнение с поробените страни от европейския континент.

При подобен развой на събитията на карта щеше да бъде поставено не само съществуването на нашата страна, но и на нашия народ като етнос”, подчерта Путин, цитиран от тв каналът 360.

Документите за унищожаването на руснаците до ден днешен се пазят в архивите от хитлеристка Германия.

Именно заради това руснаците трябва да помнят за жертвите, които съветският народ даде във Великата отечествена война, напомни Путин.
Пълен текст вижте ТУК

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!