FacebookGoogle+

Слънчеви лъчи огряха гробът на генерал Винаров +ВИДЕО

Слънчеви лъчи огряха гробът на генерал Винаров +ВИДЕО Стефан Пройнов


Гробът на генерал Винаров в плевенският парк „Кайлъка“ бе почистен и тази година от членове на ПП „Нова зора“ и дружество „Иван Винаров“ При СОСРЗ почистиха и облагородиха местността, в която е погребан ген.Иван Винаров,изписаха със златни букви надписа на паметника,прозвуча балада за безсмъртието изпълнена от Адриан Павлов и поднесоха и цветя на героя сложил началото на парк „Кайлъка“.Забравен от всички.Спи спокойно генерале, ние сме с теб и до теб!

Слънчеви лъчи огряха гробът на генерал Винаров


Това съобщиха в социалната мрежа групата родолюбци и ентусиасти !
Думите написани на паметника великият генерал направил много за България и за Плевен :

„Ти тук отново се завърна. Всъщност тук ти винаги си бил“

Това съобщиха от пресцентър на ПП „Нова зора“ – Плевен!
За гробът на генерал Винаров и неговото състояние се изписа много от „Медия Мост“ в лицето на Борис Анзов като отнесе проблемът и зад границите на страната.Слънчеви лъчи огряха гробът на генерал Винаров +ВИДЕО Стефан Пройнов

Проблемът днес не е регионален, а проблемът е повече от национален !

Проблемът за ген. Винаров още не е решен напълно!

Слънчеви лъчи огряха гробът на генерал Винаров +ВИДЕО  СТЕФАН ПРОЙНОВ

Ние от Булпресс и Борис Анзов в редица публикации съзирахме за този проблем община Плевен и правителството си затварят очите вместо да направят един жест на добра воля, един жест на милосърдие в името на паметта на генерал Иван Винаров!
На гробът ти генерале пак има свежи цветя, но въпросът е община Плевен до кога ще се гаври с паметта ти, до кога?

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!