Социалисти от гр. Бяла: Длъжни сме да отстояваме националния идеал за свободна и силна България

Социалисти от гр. Бяла: Длъжни сме да отстояваме националния идеал за свободна и силна България
В град Бяла, област Русе, бяха отбелязани 141 години от Освобождението на града и 140 години от Освобождението на България.

На събитието присъстваха народните представители от ПГ на „Коалиция за България”, Георги Стоилов и Пенчо Милков.

„3-ти март е датата – тържество на силата на духа, на волята, на непреклонността, на подвига български, тази дата е празник на безпределната любов към отчеството. В името на славното минало на нашия народ, сме длъжни да отстояваме националния идеал за свободна и силна България.”, се казва в поздравителния адрес, който социалистите отправиха до кмета и жителите на Бяла.

Венци и цветя, в знак на преклонение пред подвига на хилядите знайни и незнайни герои, бяха положени пред Паметника на загиналите във войните воини на площад „Екзарх Йосиф I”.

Проведе се и тържествена заря-проверка, с участието на представителни роти на Националния военен университет „Васил Левски”-Велико Търново.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!