«
»
FacebookGoogle+

СРАМ И ПОЗОР

СРАМ И ПОЗОР


Кирил Стаменов каза: ПОЗОР!
ГЕРБ почетоха „жертвите“ на комунизма в българското НС?!
Какви „жертви“, бе нещастници?
Дядовците на Цецка и Боко ли?
Вашта мама, убиийци …

Почитате убийците получавали по 50000лв. за отрязана българска глава ли?
Безумци безсрамни …
Идиоти фашистки!


За загиналите в борбата срещу фашистката чума, избитите без съд и присъда български антифашисти, ятаци, партизани, деца, за загиналите в Отечествената война срещу фашизма български войници и офицери – За почест господа офицери, сержанти и войници!
Поклон, българи за борците за свобода, българските антифашисти отдали безкористно живота си за по-добър и справедлив свят, както антифашистите по цял свят!

СРАМ И ПОЗОР
На колене, българи!
Дълбок поклон за българските антифашисти!

Ние от bulpress.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс! 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!