«
»
FacebookGoogle+

СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ПОДГОТВИЛ ФЕНОМЕНАЛНА ИЗНЕНАДА ЗА БЪЛГАРИЯ! ВИЖТЕ САМО КАКВО Е НАМИСЛИЛ!

СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ПОДГОТВИЛ ФЕНОМЕНАЛНА ИЗНЕНАДА ЗА БЪЛГАРИЯ! ВИЖТЕ САМО КАКВО Е НАМИСЛИЛ!
Очаквайте премиерата на книгата през декември – споделя в интервю за „България днес“ актьорът Стефан Данаилов

„Често обичам да казвам, че сега съм кротък, понеже не мога да ходя много, а и не виждам. Но сега съм доста смирен, но не искам да кажа, че се отдавам на безвремие. Постоянно гледам да съм в час, да чета, да гледам различни неща, постоянно да се информирам.

Винаги съм бил действен човек, сега на морето понякога ми е добре просто да го гледам, приятно ми е по друг начин да съм тук. Преди все свързвах морето с купоните, сега вече не е така, сигурно е от възрастта“ – споделя Стефан Данаилов.

На въпроса дали е преодолял депресията, Стефан Данаилов отвръща: „Нормално е да имам временна такава. Овладяха я лекарите.

Непрекъснато си повтарям, че трябва да продължа, че ето сега ще имам нов клас, имам деца, внуци, роднини. Искам всичко, за което сме си мечтали с Мария, да се сбъдне. Всеки път казвам на младите, че трябва да се радват на живота, защото човек един е млад. Тогава имаш една изключителна енергия, усмихната, а след това вече по-късно идва разочарованието, проглеждането за много неща.

На въпроса: „Вие докъде стигнахте с вашата книга за живота?“, Стефан Данаилов отговаря:

„Пиша я още, през декември, дай Боже, тя трябва да излезе за 75-ата ми годишнина. И сега си припомням някои събития, които са много по-различни сега, от тази моя гледна точка, като я сравнявам с миналото ми, т.е. с младостта ми.

Но аз не мога да си кривя душата – аз съм щастлив човек и живея много хубаво. Всичко в живота съм постигнал“. / bradva.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *