FacebookGoogle+

С личен пример се отсрамиха и от Варна

С личен пример се отсрамиха и от Варна
След кампания във Варна да съхраним Историята и паметниците си днес Паметник на българо-съветската дружба бе почистен и прилежащите площи около него !

Група ентусиасти днес се отзоваха на призивът на Светлозар Минов и сдружение „Под лупа“!
Речено и сторено, но личният пример остава диря в съзнанието на подрастващите, оставя диря и във всички, които са чули и видели и на това се казва личен пример !

С личен пример се отсрамиха и от Варна Ние вее писахме тук ! Стефан Пройнов

Ние вече писахме тук !

Варненската група публикува своят малък подвиг в страницата „Да променим съдбата си“. Публикуваме и целият текст без редакторска намеса:


Паметник- История- Традиция – Култура!

Толкова ли е трудно, да си човек?
Защо да не опазим традициите и символите, на отминалите дни, които да опазим за децата си?
Защо да не почистим, едно емблематично място за Варна? Защо да не отдадем заслуженото, на тези съградили нещо преди нас? Все въпроси с едно решение!
Отдели малко време и се замисли!
Историята ни и тези, които са я изковали, заслужават да ги почетем!
Водени от всичко това, граждани на гр. Варна, се включиха в националната кампания , по почистване на военни паметници и гробове. Лесно е ако имаш сърце за България!
Лесно е ако си човек!
Благодарим ВИ варненци, че сте с големи български сърца.

С личен пример се отсрамиха и от Варна

Ние от Булпресс и „Медия Мост“ приветстваме такива инициативи и обещаваме, че винаги ще отразяваме такива дела, защото сега България има нужда повече от всякога да покаже на дела, а не на думи родолюбието си и своята принадлежност към нашата история, която трябва да бъде пазена и предавана за да съхраним наследството и да го предадем в достоен вид !
Нашият екип изказва големи благодарности на всички Вас !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!