FacebookGoogle+

Там си ПЕС, а тук си ПОМИЯР

Там си ПЕС, а тук си ПОМИЯР

Там си ПЕС!
Това е медийната равносметка, не бих хабил моливът си за теб – бивш другар, а днес каква е твоята равносметка?
Фалшиви битки, в които човешките надежди умираха една след друга!
Пасивна кампания една след друга, в която човешката душа, която се бунтува бе хвърлена на произвола и Господ е дал право на свободна воля !
Повел столетницата по пътят на раздора и днес си тъй голям и успял, но в очите само на шепа хора !

Предател си за мнозинството – предал столетницата и България дори, стъпвал си по хора, човешките надежди и мечти !
Когато там си ПЕС, а тук си помияр какво е тук – керванът си върви, а ти дори не лаеш!
Избран си пак, велик си, но не можеш да преглътнеш обидата, нали като това не е обида, а оценка!


Що не вземеш да си направиш равносметка и да погледнеш назад и да обявиш какво направи за България и с какво да те запомнят Шенген ли или Орешарски, какво направи ти освен интриги и сплетни?
Днес медиите на гербериата избълват помия и с претоплени компромати обиждат и малкото хора с чест останали да работят в столетницата!
Това ли е позицията на ПЕС или позицията на един помияр?

Ние от Булпресс  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!