«
»
FacebookGoogle+

По-твърда от кинжал и по-мечтана от роза !

По-твърда от кинжал и по-мечтана от роза !


По-твърда от кинжал и по-мечтана от роза !
Нинова с поредна победа над ГЕРБ!
Корнелия, лидерката на oпозицията, твърдо застана в парламента и поиска Бойко Борисов да даде отговори за това и бе отнета думатa от Главчев, вече бившият председател на Народното Събрание!

Така Нинова не получи отговор от Бойко Методиев Борисов, но и Главчев вече няма да отнема думата на никого !
Днес Димитър Главчев подаде оставка като председател на Народното Събрание!

Това обяви той от парламентарната трибуна в декларация от името на група. „Току-що внесох в деловодството на Народното Събрание своята оставка“, каза той! Корнелия Нинова спечели поредната битка срещу управляващата коалиция! Първо Делян Добрев подаде оставка, а сега и Главчев, но да не забравим и министъра на здравеопазването и други оставки имаше от ГЕРБ като така гърмят панцерите на Бойко Борисов от високото напрежение на създадено от Корнелия Нинова !

Това е един сценарий, който се повтаря всеки път преди Борисов да си отиде ! Гърмят бушони и накрая той подава оставка, а после с манипулиране на вота се връща във властта пак и отново, но този път нито Борисов ще подаде оставка, нито пък ще се върне във властта, защото хората не са прости и осъзнаха, че докато ГЕРБ са във властта България ще потъва в блатото на бедността !

И след като заговориха за ревизия на приватизацията време е да се заговори за ревизия на последните 11 години време и Борисов да бъде проверяван не както Цветанов за апартаментите, а както трябва !
„И така да му мислят тези, който ще ги проверяват за Първи път“, каза Корнелия Нинова ! По-твърда от кинжал и по-мечтана от роза!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *