«
»
FacebookGoogle+

Темата за санкциите срещу Русия няма да бъде повдигана, заяви Лилян Павлова

Темата за санкциите срещу Русия няма да бъде повдигана, заяви Лилян Павлова


Лиляна Павлова заяви, че темата за отпадането на санкциите срещу Русия няма да бъде повдигана по време на българското председателство на Европейският Съюз, защото вече е решено те да бъдат удължени до края на юли 2018г. Темата е била затворена за нашето председателство, пояснява тя!

Лиляна Павлова е обяснила, че ясно е било разяснено това и пред журналисти че вече е решено това!
Корнелия Нинова говореше по време на изборите за сваляне на санкциите срещу Русия, но Корнелия не управлява!


От Булпресс и „Медия Мост България“ доказаха, че на практика санкциите срещу Русия не се изпълняват от Европа в Крим има търговски вериги като Анжер и Метро !

След като стоките от европейските потребители достигат до руският пазар защо не и нашите да са там е въпросът?

Тук Лиляна Павлова ясно и категорично доказва, че лобира за чуждите вериги като казва, че ние изпълняваме стриктно наредбите на ЕС.
Но ЕС не спазва своите! Европа на две скорости или ГЕРБ лишават на практика Българският производител от огромните руски пазари!
Кой има полза от това?
Темата за Русия е затворена, но не и за Европейските производители, не и за Големите корпорации – те строят заводи там, а ние рушим нашите тук!
Каде са националните интереси ?

Борис Анзов, представител на „Медия Мост България“!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!