«
»
FacebookGoogle+

Тома Трайков днес има рожден ден

Тома Трайков днес има рожден ден


Младият Социалист Тома Трайков днес навършва 29 години Освен, че днес той щял да почерпи свои приятели и роднини той е получил и СМС от централата на Позитано !

От БСП следят за тези неща и всеки един техен член или симпатизант регистриран вече всяка година получава СМС, с който му пожелават здраве, щастие и успехи !
Тома Трайков е Член на Градската Контролна Комисия БСП София, Член на Градския Съвет на БАС София, Член на Районния Съвет на БСП Овча купел, София. Младежът е потомствен Социалист за което се шегуват, че Социализмът в него бил генетично заложен !Тома Трайков Тома Трайков


А баща му Марио Трайков каза за семейството си, че при тях лявата идея е и състояние на духа и без нея те не биха могли дори да съществуват !Тома Трайков
Ние от Булпресс използваме случая да честитим рожденият ден на Тома Трайков и да му пожелаем много здраве, щастие и успехи в личен и професионален план !

Днес му честитят и неговите близки и приятели, а най-хубавият поздрав от неговите роднини е Господ Бог да му дава здраве и щастие, и това от което има нужда ! Както се казва и да почерпиш !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!