«
»
FacebookGoogle+

Управляващите за пети пореден път отхвърлиха Закона за младежта на „БСП за България“

Управляващите за пети пореден път отхвърлиха Закона за младежта на „БСП за България“

„БСП за България“ за пети пореден път внесе в парламента промени в  Закона за младежта и управляващите отново го отхвърлиха.

„Надявахме се НС да защити нашето желание за грижа и внимание към младите хора“. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Весела Лечева от парламентарната трибуна.


Тя подчерта, че десетки младежки организации и млади хора очакват от народните представители да подкрепят  желанията им за тяхната легитимация

пред местните и държавните институции, за тяхното национално представителство, което да бъде разписано в закон.

„Сигурна съм, че министърът на младежта присъства на десетки младежки срещи, а най-вече във Варна,

където младежите защитават техните права и искания за младежки пространства и младежки обекти, както са разписани в закона“, каза още Лечева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!