FacebookGoogle+

Филип Попов: Показахме, че „БСП за България” е алтернативата на порочния модел

Филип Попов : Показахме, че „БСП за България” е алтернативата на порочния модел
„Ние показахме, че „БСП за България“ е алтернативата на порочния модел.

В Народното събрание ще продължим да работим по нашите цели – пакет от мерки за достоен живот, мерки срещу задкулисието и промени в Закона за съдебната власт. БСП в своето начало е партия за социална справедливост и достоен живот.”

Това заяви пред БСТВ секретарят на ПГ на „БСП за България“ Филип Попов. Той поясни, че ПГ на левицата иска оставката на министъра на финансите Владислав Горанов заради наддадените партийни субсидии, над тези, описани в закона. „Той е разпоредил държавни пари, без разрешението на законодателя”, уточни Попов.


Като зам.- председател на правната комисия в парламента, народният представител коментира, че тя не функционира и е затънала в лобистки закони.

„Трудно може да се провери един закон за неговата точност от хора, които не са юристи. Надявам се правната комисия да бъде отново коректив в това Народно събрание”, изрази мнение социалистът. Филип Попов поясни, че „БСП за България” продължава законодателните си инициативи, част от които  – промените в закона за съдебната власт.

Според него това се налага, тъй като няма прозрачни правила как ще бъдат избирани европейските прокурори.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!