FacebookGoogle+

Христо Проданов: Постигнахме целта си. Доверие се гради трудно, но сме на правилния път

Христо Проданов: Постигнахме целта си. Доверие се гради трудно, но сме на правилния път
„Доверие се гради трудно, но сме на правилния път. В началото на кампанията си поставихме цел за тези избори и я постигнахме, дори малко я надхвълихме. Смятаме, че изборите за нас бяха сравнително добро представяне“.

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов пред Нова ТВ. „БСП като партийно и политическо ръководство, специално в София, е направила всичко възможно, за да мобилизира левия електорат. Предстои анализ – дали сме успели, все още коментираме предварителни данни“, каза още Проданов.

„Спечелили сме около 65-70 общини и 4 областни града – Русе, Перник, Разград, Благоевград. Това е знак, че БСП продължава да върви във възходяща линия – за разлика от ГЕРБ, които са в низходяща“, коментира той. „Да спечелиш доверие е трудно и изисква много работа. Правим всичко възможно – резултатите от последните ни 3 избора показват възходяща посока“, каза още Проданов.


Той обясни, че моделът на всяване на страх е „пуснал пипала“ навсякъде, което е наложило обединение и търсене на периферия. „Спирам в малко магазинче в Надежда – там също облепени плакати на ГЕРБ.

Питам човека, който продава, собственика, дали толкова обичат ГЕРБ. Той отговоря, че не ги обичат, но ако откаже да сложи плакат, ще му затворят бизнеса и няма кой да ги вземе на работа с жена му“, разказа Проданов.

„Страхът и натискът бяха огромни – затова смятаме, че нашият резултат е добър“, заключи социалистът.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!