FacebookGoogle+

Честит празник, скъпи другарки и приятелки

Честит празник, скъпи другарки и приятелки
Прекрасно е чувството, когато в днешния ден срещаме усмихнати дами, мъже с цвете в ръка и погледи, от които се излъчва топлина и благодарност към майките, съпругите, партньорките.

Празникът 8 март събира в себе си обичта и уважението към жените. Но той е и ден, в който честваме и победите си. Защото ние, жените, винаги сме отстоявали каузите си. Каузи и битки, основани на изконното ни чувство за справедливост, любов, грижа и доброта. За бъдещето на децата ни, на правото ни на работа и достойно заплащане, против насилието.

Обединението на жените социалистки винаги е било в основата на защитата на тези наши права. Отстояваме ги във всяка община, във всяко населено място. Ще продължим да търсим верните решения за преодоляване на дискриминацията в заплащането на женския труд, за защитата на майчинството, за  правото на достойни старини за всяка жена. Ще бъдем категорични в действията си против насилието над жени и деца.


Желая ви устрем, вдъхновение, сила и мъдрост!

Бъдете здрави и успешни!

Честит Осми март, скъпи българки!

Ето какво написа и Корнелия Нинова на стената си:

Мили жени, пожелавам ви да бъдете здрави, уважавани и обичани. Във време, когато върху нас падат много отговорности в работата, за дома, семейството и децата, нека запазим усмивката и женствеността си. Нека създаваме уют и топлина. Честит празник!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!