Аз вярвам на Румен Радев

Аз вярвам на Румен Радев


НЕЗАВИСИМИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ !
Генерал Румен Радев загуби ли „Нишката на Ариадна”?
Кой вкара Радев в лабиринта на СЕТА ?
Кой вкара Президентът в режим на обяснения, защото ударът по Радев е удар по БСП!
За връзката на Английският физик Майкъл Фарадей и Българската политика !
Все неща за който искам да си поговорим днес !
Независим е Българският президент и такава е самата институция, а тя е с представителни функции, но правомощията на Българският президент не са големи освен в извънредните случаи, когато Чл.100.1 . Президентът е върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Република България.
Да, ние не сме в война !

Решенията в Държавата се взимат от Министерски Съвет и министър-председателя на Републиката, а не от президентът !
Радев бе поставен в режим да обяснява за нещо, което той няма персонална вина !

Нинова обясни, че в кабинета на Румен Радев има само един министър от БСП и всички са хора на Борисов и ГЕРБ, а това си пролича в първият капан, в който вкараха Румен Радев !
Европейската позиция на България по дадени въпроси, спогодби и рамкови договори се взимат от правителството, а не от президента! Защо тогава президента ни трябва да се обяснява за нещо, което е извършил Борисов и то не може да бъде отменено заради поетите ангажименти и дадените гаранции за това, че друг е извършил нещо ???

Тук първият капан на ГЕРБ щракна, а Радев нагази яко до колене !
Всичките негатива са не за него, а за Корнелия Нинова, която ясно и нагледно обясни по БТВ, давайки пример защо Германия може да строи завод в Русия за Мерцедес, а ние не можем да изнасяме краставички за там ?

Защото Германия строи завод там?
А ние не строим консервена фабрика там ?
„Нишката на Ариадна” и Румен Радев за непросветените в Уикипедия, свободната енциклопедия:
„Нишката на Ариадна e способ, описан в древногръцки мит, за ориентиране при сложни обстоятелства. Ариадна връчила на Тезей кълбо вълнена червена прежда, което той размотавал, навлизайки в лабиринта. След като убил Минотавъра, той се върнал до входа, следвайки оставената нишка.

В казуистиката, комбинаториката, културната антропология, логиката, историята, фантастиката и геополитиката, легендата за нишката на Ариадна се използва като метафора ! ”

Фактология на 10.02,2017 със свой указ държавният глава Румен Радев освободи Елена Йончева от длъжността секретар за връзки с медиите по нейна молба, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Други подробности в официалната информация няма. Йончева остана на поста малко повече от две седмици. Дългогодишен журналист, специализиран в отразяването на конфликти по целия свят, тя беше един от хората, които бяха плътно до Румен Радев по време на предизборната кампания.
Ето къде се скъса „Нишката на Ариадна” и Радев остана в лабиринта! Държавният глава не биваше да показва безпомощност, но той само е лице на екип, който взима решения, а президентът само ги съобщава от където следва, че грешката е в щаба, а не в Радев !

Радев няма вина за СЕТА и капанът, в който бе вкаран е срещу БСП, а не срещу него лично !
Обяснителният режим бе под всякаква критика и всяко мънкане и оправдаване води след себе си негативи !
Връзката на Английският физик Майкъл Фарадей с политическата ситуация в момента у нас ?

Фарадей открива електромагнитната индукция, диамагнетизма и закона на електролизата.
Да си представим електоралните единици като малки електрони и тук законите на Фарадей могат да бъдат приложени с пълна сила!
Законите на привличане и отблъскване са напълно приложими в Българската политика !Аз вярвам на Румен Радев

Всяка една партия се опитва да привлече колкото се може повече единици към себе си, но има и такива партии, които се опитват с различни подли и задкулисни номера да отблъснат дадена електорална маса от ядрото на опонентите си като тази електорална маса ще бъде привлечена от тях или ще се раздели в повече от една партия !
В гореописаният случай ние показваме как ГЕРБ чрез мръсна, неетична и подла машинация успяха да объркат и да отблъснат немалко електорални единици от БСП !

Цялата вина за СЕТА се прехвърли на Румен Радев, а когато е взето решението и когато са сложени подписите, когато са правили уговорките за това, когато са прибрани облагите от този престъпен акт срещу България Румен Радев е летял на самолет и е нямал и на понятие, че ще бъде свързан с това по какъвто и да било начин !
И така законите на Фарадей за отблъскването бяха използвани умело от ГЕРБ с помощта на манипулативни медии, дезинформация и преместването на фокусът за едно престъпление извършено от едни на плещите на други !

След десет години подлост ГЕРБ надминаха себе си и доста хора се хванаха, доста електрони сега са разочаровани и блуждаят !
БСП мълчат и с право, защото те нямат вина и не са взимали решения, и не са слагали подписи, не те са казали ДА НА СЕТА и ако сега се оправдават ще седят в общественото пространство като виновни !
Само преди дни Корнелия Нинова ясно и категорично зави, че ще се противопостави на Европа за двойният стандарт и отговорът на Европа не закъсня !

Радев бе ранен а кърви Корнелия !

АЗ ЛИЧНО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ВЯРВАМ НА РУМЕН РАДЕВ !

А щом такива пъклени капани се активират това може да означава само едно, че той е големият трън на розата !Автор: Стефан Пройнов !
Автор: Стефан Пройнов !
Надявам се да не греша, и все пак позициите и приоритетите се менят доста бързо в тази динамична политическа среда !

Аз Вярвам на Румен Радев, а Ти ?

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!