Атанас Зафиров от БСП пита защо се бави строежа на оградата с Турция

Атанас Зафиров от БСП пита защо се бави строежа на оградата с Турция
Народният представител от БСП – Бургас, Атанас Зафиров се срещна по своя инициатива с областният управител Вълчо Чолаков.

На срещата двамата са обсъдили хода на изграждане на защитното съоръжение по границата с Турция и качеството на изпълнение. Зафиров е изразил притеснение от забавянето на процеса и някои неясноти около подбора на фирмите изпълнители.

От своя страна областният управител е уверил Зафиров, че до средата на месец февруари съоръжението ще бъде напълно завършено, като в момента се работи по последните 60км от него.

Зафиров е изразил  желание лично и на място да се запознае с хода на строителството, за което е получил покана за съвместна инспекция с областният управител Вълчо Чолаков.

Инспекцията ще се проведе през следващата седмица, непосредствено след Коледните празници, като Зафиров е настоял на нея да присъстват и журналисти.
Източник: zonaburgas.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!