Атанас Зафиров: Промяната идва ! Нека я извоюваме !

Атанас Зафиров: Промяната идва ! Нека я извоюваме !

Вижте какво обръщение написа на стената си във Фейсбук Атанас Зафиров:
Моето изказване за вчера,в препълнената заула на БСУ .

Уважаеми дами и господа, скъпи приятели !

Днес ще говоря пред вас не като народен представител, не като политик и не като партиец !
Ще говоря пред вас като един от стотиците хиляди наши сънародници, които видяха надежда , че най-после порочния модел може да бъде сменен, най-после има реален шанс да изберем президент, който няма да ни кара да се срамуваме ежедневно и да ругаем съдбата, президент, който да събере разпиляните ни парчета национално достойнство и да ни върне самочувствието на велика нация, устояла на вековно робство и съхранила гордото име БЪЛГАРИН !

Едва ли е нужно да припомням всички позорни актове на настоящия ни държавен глава. За кратко време той успя да превърне президентската институция в символ на послушание и раболепие, в символ на безличие и всякаква липса на национално достойнство и родова памет !

Този човек ще бъде бързо забравен , но никога не трябва да забравяме, че истинския му създател, откривател и наставник е днешния министър председател Бойко Борисов. Който и до ден днешен не е дал оценка за неговия мандат и някак странно свенливо, на фона на своята бабаитска натура не желае дори да спомене името му и славните му дела.

А президента не беше сам в тези си дела.
Скрити под широката сянка на премиера, в ястребовото му гнездо пърхаха смелия земеделец Ненчев – министър на отбраната, или по-скоро на войната и още по-смелия храненик на неправителствена организация, доветия от незнайни ветрове във външно министерство Дани Митов !

Атанас Зафиров

Тези хора за по-малко от две години бяха готови да въвлекат България във война , в името на чужди – небългарски интереси, забъркаха маса международни скандали, като например този с черноморската флотилия, от които дори немлъкващия иначе премиер загуби дар слово !

Последната и най – прясна каша , от която обаче за съжаление няма как този път да излезем сухи е скандалът с номинацията на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН.
Подло и предателско действие, срам за България, извършено с дейното участие на изброените от мен лица.

И когато бяхме взели да губим надежда, се появи един смел български генерал, който не се поколеба да хвърли ръкавица в лицето на самозабравилата се управляваща върхушка и да застане на страната на българския народ.

Така, като го е правел през последните 30 години.
Този път, обаче Вие няма да сте сам в кабината, господин генерал. Зад Вас сме ние – стотиците хиляди омерзени български граждани, които видяхме във вас своя водач, обединител на нацията и човек, способен да събуди за нов живот заспалото ни национално самочувствие.
Това е висока отговорност за вас.
Сигурен съм , че ще я изпълните. Казах Ви го веднъж , ще го повторя и сега – Вие ме спечелихте с вашите думи – „Аз не съм американофил, русофил или германофил, аз съм български генерал и българофил!”.

Смятам, че днес България се нуждае от решителен, твърд и смел държавен глава. Патриот, еднакво добре приет и на Изток и на Запад !
Антипод на досегашния ни президент, отвращението към когото мина всякакви рекорди. И Вие притежавате всички тези качества !

Промяната идва , скъпи приятели.
Ние с вас сме участници в исторически акт – духовното пробуждане и надигане на една нация, намерила своята алтернатива !
Нека не пропиляваме тази последна възможност.
Нашите деца и внуци няма да ни го простят !

Радвам се на настроението и мотивацията, която усещам в хората тук. Тази мотивация ми дава сили и увереност, че сме на прав път !
Това е пътя на всеки честен и загрижен човек , който се пита : „Докога в България ще живеем така”.
И иска промяна!

Иска промяна, защото едва един процент от хората смятат, че живеят по-добре, отколкото преди.
Иска промяна, защото улиците ни са много по-несигурни. Иска промяна, защото образованието и духовността са в колапс. Иска промяна, защото ни обясняват не как ще вдигнат нашия доход, а как трябвало Европа да свали своя. Иска промяна, защото от една силна и боеспособна армия днес имаме армия, която не може да напълни и един стадион.
Иска промяна, защото бизнесът се задъхва, а инвеститорите бягат от страната. Иска промяна, защото едни хора във властта придобиха самочувствието на феодали.

И аз съм убеден, че ние можем да направим тази промяна.
Не защото имаме съвършените кандидати, а защото са част от нас – патриотите и националноотговорните хора в тази зала ! Именно затова избрах да бъда част от инициативния комитет и заедно с цялото си семейство ще гласувам за генерал Румен Радев !Румен Радев На добър час !

Промяната идва !

Нека я извоюваме !

Да живее България !

Ние от bulpress.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Атанас Зафиров Фейсбук

На добър час генерале !

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!