Атанас Зафиров: СДС се качиха на потъващ кораб

Атанас Зафиров: СДС се качиха на потъва кораб

Атанас Зафиров:
Като изключим явно неадекватното решение на СДС да се качат на потъващия кораб на ГЕРБ с ”престижното” шесто място в листата, буди недоумение и личността , която ще олицетворява новото единство. Александър Йорданов е обект на достатъчно насмешки в публичното пространство с пещерното си русофобство и антикомунизъм и няма нужда от допълнителни такива, но е изумителна мазохистичната способност на Бойко Борисов да реанимира разни политически аутсайдери, които настървено и качествено са го оплювали и подигравали през годините.

Така че да ни е честита новата ”евроатлантическа коалиция”, в която субектите взаимно се ненавиждат и презират, обвиняват се в какви ли не грехове(справка – цитатите на Ал.Йорданов и сие),обаче видите ли изпълняват заръката на европейските си началници.


Това публикува на стената си Атанас Зафиров от БСП !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!