Бедрос Киркоров: Чрез църквата трябва да възобновим славянската дружба +ВИДЕО

Бедрос Киркоров: Чрез църквата трябва да възобновим славянската дружба !


Едно интервю на Борис Анзов с Бедрос Киркоров и „МЕДИА МОСТ БЪЛГАРИЯ“, и НПО „ЩО Е МАКЕ, СЕ Е ЮНАК-БЪЛГАРИ ЮНАЦИ“, представят ексклузивно интервю на Борис Анзов с легендарния Бедрос Киркоров – първи изпълнител на песента „Стоит над горою Алеша – в Болгарии русский солдат“, заслужен и народен артист на РФСР и РФ!

Уникален и Велик Българин с Главна Буква, Баща на друга Българска легенда Филип Киркоров!!!! Всеки ден рекламиращи България в Русия и не само!!!

Бедрос Киркоров е Заслужен Народен Артист на РФ, един голям истински Български патриот, певец, композитор, писател и общественик, когото имам честта лично да познавам с годините в Русия. На 24 Февруари 2016 г. в Москва в Държавната Руска Дума се откри изложба на тема „Руско-турската освободителна война (1877 – 1878) в гравюри” В откриването участва българска правителствена делегация в състав: Извънредния и Пълномощен Посланик на Република България в Русия г-н Бойко Коцев, Красимир Велчев от партия ГЕРБ, Красимир Каракачанов от Патриотичния фронт, Петър Кънев от БСП. Изложбата, гравюри подчертават решителния руски принос в решаването на главната историческа задача, която стои пред българския народ в течение на 5 вековното османско робство, а именно възстановяване на българската държавност.

Надеждата е изложбата да стане начало на серия от разговори между парламентаристите, за подобряване на Българо-Руските отношения, които бяха развалени в последните години. Бедрос Киркоров говори за българо-славянската дружба !
Трябва българската младеж да знае, че има за Русия силен гръб!
Как изкуството спомага за повдигането на националното самосъзнание и как патриотизмът и любовта на два братски народа ще въздигне България !

Наш дълг е да следваме многовековната си история и да не забравяме за Шипка, да не забравяме Втората световна война!
Да не забравяме нашите национални герои като Васил Левски, Ботев и Бенковски ! Хиляди са имената, които трябва да изпишем със златни букви, хиляди са революционерите и патриотите отдали животът си за една „чиста и свята република“, за една свободна България !
Грях е не само отричането на Руските заслуги за свободата на България, греховни са и антибългарските политики в сферата на образованието, че било съжителство, а не било робство !
Че нямало кланета в Батак и че не е имало кръвен данък !
Тежко ни ако забравим историята си, а още по-тежко ще е ако позволим да се повтори !
Затова наш дълг е да съхраним ИСТИНАТА и да я предадем на идните поколения! Много хора по света работят за имиджа на страната ни, но и не са малко тези проамерикански фондации и НПОТА, които подменят историческите факти, които заличават нацията ни и по този начин изтриват името на България от световната карта за да населят територията ни с други народи ! Бедрос Киркоров

Време е всички ние да закърмим децата си с родолюбие и патриотизъм, да ги закърмим с любов и другарство към родината ни, но да не забравяме в истински трудните моменти в цялата история на нашата страна кой е бил до нас, кой е проливал кръвта си за да ни има днес !

Затова скъпи братя и сестри, скъпи съотечественици, време е за славянско обединение в името на Бог и на вярата ни да спасим страната ни от тази зловредна чужда пропаганда !
От пагубното подменяне на историята ни кървава и свята !
Време е да си кажем право в очите, че Русия ни спаси от не една война, от иго и от не една беда !

Време е да покажем уважение към нашите спасители и да ги помолим да простят на българският народ за оскърбителните думи и на президента Плевнелиев и на министъра на отбраната Николай Ненчев и за вредите нанесени от самият премиер Бойко Борисов !
Защо те говориха от името на народа, но не казваха, че народът обича Русия, не казваха, че народа мисли инак не е като тях !
В крайна смета това пагубно правителство си отива оставяйки най-дълбоки рани в българско-съветската дружба !
Но това може да бъде поправено, но не и да бъде забравено !
Защото думите нараняват повече и от нож, но и думите лекуват рани, лекуват душата щом са казани от сърце и от душа ПРОСТЕТЕНИ !

Изкуството е универсален език на който всички народи се разбират за който става дума и днес !
Длъжни сме да възстановим всички счупени мостове във всички сфери на отношения с братска Русия и „МЕДИА МОСТ БЪЛГАРИЯ“ започна да гради тези счупени мостове ! Медийната група на Булпресс в партньорска програма с Борис Анзов наш член-кореспондент в Москва и „МЕДИА МОСТ БЪЛГАРИЯ“ и НПО „ЩО Е МАКЕ, СЕ Е ЮНАК-БЪЛГАРИ ЮНАЦИ“ Ви представяме това интервю!

Патриотизмът и родолюбието са заразни и ако поне малко и ние имаме вина, че седяхме бездушно и наблюдавахме тези процеси сега е време да покажем на дела, а не на думи! Бъди преносител, сподели на стената си във Фейсбук и покажи страна и покажи, че обичаш България и Русия !

Интервю на Борис Анзов с легендарния Бедрос Киркоров народен артист на РФ 2016 на Български език

Ще завършим с мотото на НПО „Що е Маке, се е Юнак-Българи Юнаци“ – Разбираме света единствено като поле за културно съревнование между народите и сме ярки последователи на Гоце Делчев, българския революционер и национален герой.
От Русия и Москва за Булпресс и „Медиа Мост България“ Борис Анзов

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!