От последните минути! Нинова обяви: Бригаден генерал Шивиков влиза в листите на БСП!

От последните минути! Нинова обяви: Бригаден генерал Шивиков влиза в листите на БСП!
Бригаден генерал Димитър Шивиков влиза в листите на БСП. Той е включен в кандидатдепутатския списък на червените в Пловдив­ска област от гражданската квота.

Това обяви соцлидерката Корнелия Нинова току-­що, след като БСП подписа споразумение с представляваната от генерала Конфедерация Гражданско общество, информира „24 часа“.

Червените подписаха и с Национален алианс „Род, единство, държава“. Това не е военизиране на БСП, отхвърли такъв въпрос Нинова. И обясни, че извън родолюбието и България двете структури вадели като свой приоритет демографската криза.

Коалиция между ГЕРБ и БСП е невъзможна, заяви Нинова. Тя отказа да коментира ревизията на служебния кабинет преди да е излязъл официално в понеделник.

Припомняме, че през лятото на 2010 г., като Национален командир на 18-и контингент от въоръжените сили на България за участие в Операцията на международните сили за поддържане на сигурността в Афганистан, ген. Шивиков бе обвинен, че е присвоил имущество на стойност 10 225 лева.

Военно-окръжна прокуратура го обвини в общо 13 престъпления.

В крайна сметка се оказа, че обвиненията срещу бившия шеф на 61 Стрямска бригада Карлово генерал Димитър Шивиков са скалъпени.
Източник: blitz.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!