БСП-Варна с подкрепа за талантливи деца и младежи

БСП-Варна с подкрепа за талантливи деца и младежи
Хиляди усмихнати лица, бурни аплодисменти и сърдечни положителни емоции.

Така изглеждаше зала 1 на Фестивалния и конгресен център в петък вечерта по време на седмия благотворителен концерт от кампанията „За талантливите деца и младежи на Варна”, организиран от БСП – Варна и Сдружение „За младите с любов“.

По традиция, на сцената се представиха даровити деца и младежи, а специален гост този път беше чаровната поп певица Тони Димитрова.

„Когато преди 4 години застанах на тази сцена за първия концерт в подкрепа на талантливите деца на Варна, ви казах, че тръгваме на дълг път и че нашата цел е да направим кампанията постоянна. И ето, днес, за седми път, вие, хората, които също подкрепяте варненските деца, сте в тази зала. За седми път събраните средства от този концерт ще помогнат на варненски състав, клуб или отбор“, отбеляза лидерът на БСП – Варна, Борислав Гуцанов. Той благодари специално на сдружението „За младите с любов“, с председател Светлана Такева, с чието съдействие се провежда благотворителната инициатива”.

По повод седмия благотворителен концерт „За талантливите деца и младежи на Варна”, лидерът на НС на БСП, Корнелия Нинова, изпрати поздравителен адрес. В него тя изразява сърдечните си поздравления за благородната кауза на варненската партийна организация. „Тази кампания е поредното доказателство, че изкуството е най-градивната съзнателна човешка дейност, с чиито сила и естетическо въздействие могат да бъдат събудени сърцата и умовете на хората за съпричастност към проблемите на съвремието.

Днес, всички вие отново доказвате, че за щедростта, за голямата душа, за голямото добро и за всеотдайността, препятствия няма. И въпреки проблемите на времето, в което живеем, се обединявате, за да помагате на талантливите деца на Варна, давайки им шанс да сбъднат мечтите си”, пише Нинова. И допълва, че седмият благотворителен концерт „За талантливите деца и младежи на Варна”, обединява ценностите любов, подкрепа, благородство и доброта, които всеки трябва да следва и да предава на децата си.

26.05.3028g.  Досега в благотворителната кампания се изявиха вокални изпълнители, танцьори, артисти и инструменталисти от града. В концертите се включиха Нешка Робева, Орлин Горанов,Мариана Попова, Преслава,Група „Сигнал”, Валя Балканска и Славка Калчева.  Със събраните до момента средства бяха закупени музикални инструменти, костюми, танцови обувки и спортни екипи. Бяха финансирани редица пътувания на театрални, танцови и вокални формации от Варна и поети такси за участие на варненски деца в редица национални и международни надпревари, от които се върнаха с множество призови места и почетни награди.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!