БСП отбелязва 1 май с кампанията „РАБОТА И ДОХОДИ“

Корнелия Нинова: Благодаря на всички за вниманието, обичта и топлината
Корнелия Нинова: Да бъдем заедно, да бъдем силни и да защитим правата на трудещите се

Тази година БСП ще отбележи по различен начин 1 май – Ден на труда и работническата солидарност, празник на вестник „Дума“ и левия печат.

„В условията на пандемия, от БСП се обръщаме към всички да бъдем отново заедно, да бъдем силни и да защитим правата на трудещите се хора!”, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Кампанията „РАБОТА И ДОХОДИ” ще се проведе в цялата страна, съвместно с Младежкото обединение в БСП. Тя ще протече в интернет и в социалните мрежи. В кампанията ще се включат Националният съвет на БСП, народните представители, всички структури на БСП от цялата страна и всеки, който счита, че 1 май е ден за празник, но и ден за протест.

С качване на своя снимка или снимка от първомайско шествие и послание всеки може да изрази позиция в защита на сигурни доходи, солидарност и социална справедливост или протест срещу нарушаването на човешките и трудовитe права. Споделете ваша лична история, свързана с работата и доходите ви.

Също може да станете съпричастни към кампанията, като сложите логото на кампанията  на страницата си във Фейсбук.

#РаботаиДоходи

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!