БСП продължава разговорите по „Визия за България” с хората от област Благоевград

БСП продължава разговорите по „Визия за България” с хората от област Благоевград
БСП продължава разговорите по „Визия за България” с хората от област Благоевград.

В четвъртък, 13 септември, социалистите ще се срещнат с жители на общините Благоевград, Симитли, Струмяни, Кресна, Сандански, Петрич и Якоруда. Народните представители Надя Клисурска, Петър Кънев, Ирена Анастасова, Николай Бошкилов и Иван Ченчев ще се срещнат с жители на Благоевград в конферентната зала на хотел Кристо от 18.00 ч.

В читалище „Климент Охридски” в Симитли, също от 18.00 ч, народните представители Станислав Владимиров, Любомир Бонев и Милко Недялков ще дискутират с жителите на населените места важни за общината теми и приоритетите на „Визия за България”.

Народните представители Атанас Костадинов,Чавдар Велинов и Даниел Йорданов ще разговарят с жители на община Струмяни. Срещата ще започне в 18.00 ч, в клуба на БСП в с. Микрево. В 19.00ч, в залата на Общински съвет – Кресна, народните представители Елена Йончева, Валентин Ламбев и Кристиан Вигенин ще разговарят за приоритетите на Визията с жители на общината.

В 18.00ч, в четвъртък, в конферентната зала на хотел Св. Никола в Сандански  народните представители Румен Гечев, Никола Динков и Лало Кирилов ще разговарят с жителите на населените места в общината.

Народните представители  Крум Зарков, Георги Йорданов, Николай Цонков и Веска Ненчева ще  разяснят приоритетите на „Визия за България” пред жителите на Петрич в залата на общината от 18.00 ч. Приоритетите, заложени във Визията, свързани с демографията и инфраструктурата с жителите на община Якоруда ще разискват народните представители  Александър Симов, Явор Божанков, Христо Проданов и Илиян Тимчев. Срещата ще се проведе в градината на ресторант Балкана в 18.00 ч.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!