БСП скъса с циганите завинаги

БСП скъса с циганите завинаги
От конгреса на БСП става ясно, че партията столетница е решила да се отърве от паразитите и кърлежите, които до скоро са влизали в парламента и са взимали партиина субсидия на гърба на БСП !

Сега БСП поемът по нов курс дето се казва със стари курви нов бардак не се прави ! И Мамчето е много строга – 2/3 от до сегашните коалициони партньори на от БСП Лява България отиват в прегрътките на Борисов ! Движението за социален хуманизъм на Александър Радославов, “Нова зора” на Минчо Минчев, ПД “Социалдемократи” на Елена Нонева, Партията на българските комунисти, Съюзът на комунистите в България също и “Обединена социалдемокрация”, чиито членове през 2014 г. излязоха с декларация срещу лидера си Йордан Гергов, че е подписал с БСП, а те искали да работят с АБВ.

Интерестното е, че БСП се разделя и с двете цигански формации – “Евророма” и Цветелин Кънчев и “Европейска сигурност и интеграция” на Тома Томов. Заради такива партии страда цялата социална система и тяхната електорална маса паразитира държавата и всички знаем това до какво води !

Явно след конгреса Корнелия Нинова реши да почисти къщичката из основи ! И според нас това е правилният начин,  че не може една партия да започне начисто, ако има такив обременения !

Така в лявата коалиция остават „Комунистическа партия на България“ Александър Паунов, Земеделски съюз “Ал. Стамболийски” на Спас Панчев и “Екогласност” на Емил Георгиев. според присъстващите най-тежка е била битката за съдбата на “Български социалдемократи”.

Партията на Георги Анастасов е сред най-старите партньори на БСП и има тежест с членството си в Социнтерна. Точно тя обаче е най-яркият пример за всичко, срещу което се бори Нинова – Анастасов винаги получава избираемо място в листите за парламента, после на местни избори играе срещу БСП. Както стана на последния вот в София, където се яви в коалиция “Сердика” заедно с АБВ и вкара общински съветник.

И така Корнелия Нинова залага на една нова визия, на едно ново начало на столетницата ! Желязната лейди с железни промени и твърда, и безкомпромистна към уж своите, а не искам да си представя какво очаква враговете и !

Но това, че БСП скъсаха с ДПС и с циганите е показателно, че най-после в България ще се случи нещо хубаво и за българите стига да не се подведат и не гласуват за ГЕРБ както пращаха СМС за Хитрино, а между другото кандидатурата за предстоящите избори на Бойко Борисов е издигната не от къде да е, а от бастиона на ДПС – Хитрино !

След кафетата на Борисов в Кърджали и прегрътките с кмета на Хитрино и думите му, че той бил негов брат сега стана ясно един път завинаги, че ГЕРБ и ДПС са едно и също и е време да се сложи разделителна линия и всички негативи от времето на Орешарски да си останат там във времето !

БСП е обновена и готова за промяна ! “БСП – за България”. Това е новото послание на БСП и то вече е факт !

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!