Вандализмът не Ви прави по-велики господин Цветанов

Вандализмът не Ви прави по-велики господин Цветанов


Вандализмът е най-големият порок на нашето общество днес!

Ние трябва да пазим историята и родовата памет, да я съхраним и вид пригоден да я завещаем на идните така както са ни я завещали тези преди нас! Ние от Булпресс сме правили не една кампания за опазване и съхранение на паметници, не едно събитие сме организирали и няма да спрем да се борим с вандалите у нас !

Този път поредното поругаване на историята ни идва от град Троян парк „Капинчо”!

Случаят е пресен и дано компетентните органи се самосезират !
Паметникът е на загинал антифашист Стойчо Стефанов Йотешки и това, че на него има символ петолъчка, го превърна в пропаганден символ на измислената хибридна война ли ?
На кого пречи паметника, кой и какво иска да докаже с този акт на вандализъм? Такива като Цветан Цветанов, който излиза по телевизията и говори на обществото за Русия и борбата срещу нея и символите им водят до това отношение и вандалски прояви !

Нима убитият Стойчо Стефанов Йотешки не е бил Българин, не е дал животът си за тази страна, нима и за него не е плакала майка, нима не трябва да кажем „поклон и светла му памет“, а трябва да слушаме Цветанов и неговото васално поклонничество?

Ние трябва да тачим миналото си, да го съхраним не да пренаписваме историята, че на другите да угодим!
Ето как се ражда разединението в един народ !
Автор: Стефан Пройнов

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!