Вижте цялото видео на Мария Захарова, която казва, че: „ВИЕ СТЕ ПОД НАША ПЕРСОНАЛНА ЗАЩИТА, УВЕРЯВАМ ВИ В ТОВА“!

путин-ЧРД50c03cc5f8d6a8d38a3e6117ae7c340c

Пълната версия на филмът с Мария Захарова !

Припомняме, че Борис Анзов подари на говорителя на руското външно министерство Мария Захарова кошница с цветя, аранжирани под формата на българското национално знаме, и народни носии за нея и нейната дъщеря, предаде RT Той предаде поздрав от община Несебър за „Вас, всички жени в Русия и страните от бившия СССР за 8 март“, каза журналистът Борис Анзов.

Днес България има повече от всякога нужда от защита пред заканите идващи от ориента ! Ердоган заяви заедно със свои четири министри, че ще започнат да пускат всеки месец по 15 000 мигранти към Европа !
Логично е да се притесняваме, защото пътят им минава през България и ако ние нямаме граница то нашите съседни има добре охранявани граници !
Ние от Булресс сме силно притеснени от случващото се !
И ако днес нашият президент търси помощ от Европа да доидат и да охраняват границата ни !Мария Захаров аи Борис Анзов

Дали не трябва да се вслуша и в думите на Мария Захарова ?

Вижте цялото видео на Мария Захарова, която казва, че: „ВИЕ СТЕ ПОД НАША ПЕРСОНАЛНА ЗАЩИТА, УВЕРЯВАМ

„ВИЕ СТЕ ПОД НАША ПЕРСОНАЛНА ЗАЩИТА, УВЕРЯВАМ ВИ В ТОВА“!

И да поискаме помощ и от Русия !
Надяваме се думите на Захарова да не сме ги интерпретирали погрешно !
Но в крайна сметка Борис Анзов и „Медия Мост България“ и медийната група на Булпресс отдавна говорим за проблемите и дори Борис Анзов ни предостави филм за пътя на мигрантите, но уви – службите бездействат, а заплахата нараства с всеки един час!

Документален филм на Борис Анзов

ГЛЕДНА ТОЧКА: БОРИС АНЗОВ ЗА ПЪТЯ НА МИГРАНТИТЕ И ЛИЦАТА НА ТРАФИКАНТИТЕ ! ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК !

И ако тази Европа, която съществува от десетина години няма да ни защити не е ли време да се обърнем за помощ към Русия, която от векове ни е спасявала? Време е да се допитаме до народа, време е за спасение на Отечеството ни !

Да припомним на всички, които някога са били в казармата или в службите и ведомствата, на всеки един без значение от пол и религия, на всеки един, който живее и се труди в България в Конституцията е записано:
В чл. 59 на Основния закон на Републиката е записано:
„(1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!