Деница Златева: И един глас над ГЕРБ на евроизборите ще бъде победа

Деница Златева: И един глас над ГЕРБ на евроизборите ще бъде победа
„Тези избори са важни за БСП, защото политическата цел, която сме си поставили е победа и предсрочни парламентарни избори след това. Надяваме се, че Русе ще донесе тази очаквана победа на БСП“.

Това каза зам.-председателят на НС на БСП Деница Златева пред журналисти в Русе. Тя коментира, че БСП стартира предкампанията си именно от Русе, който е един от най-европейските градове в България, с разговор със студенти за възможностите, които Европа дава за образование, развитие и стартиране на собствен бизнес.

„Нашата цел е да спечелим европейските избори, затова и един глас над ГЕРБ ще бъде победа“, заяви Златева.

Тя коментира още, че е радващо, че ГЕРБ са размислили и са върнали стария праг на преференциите, защото европейските избори са и мажоритарни, и всеки български гражданин има право да посочи кой кандидат предпочита.

По- късно Деница Златева се срещна с работещи в сферата на текстилната индустрия и производство на конфекция в общ. Бяла. Темите, който се обсъждаха бяха заплащането на труда в България и Европа, както и възможностите, които дава европейското финансиране за развитие и модернизиране в сферата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!