Деница Златева: Пътят към промяна на България минава през спечелване на евроизборите

Деница Златева: Пътят към промяна на България минава през спечелване на евроизборите
„Предстоящите евроизбори са важни не само за бъдещето на Европа, а и за посоката за развитие на България“

Това заяви кандидатът за евродепутат и заместник-председател на Националния съвет на БСП Деница Златева на среща с жителите на  Димитровград. Златева отбеляза, че вижда желание и заряд за промяна у хората в страната.

Тя добави, че БСП иска справедлива и социална Европа, без двойни скорости и двойни стандарти. „Искаме Европа, където всеки европейски гражданин има равни права, равен достъп до здравеопазване и образование, гарантирани достойни заплати и пенсии“, категорична бе тя.

„Пътят към промяната на България минава през спечелване на евроизборите“, категорична бе Златева. Тя коментира, че те са един своеобразен вот на недоверие към работата на правителството. Кандидатът на „БСП за България“ обърна внимание на проблемите и въпросите, които хората масово поставят по време на срещите в цялата страна – плачевното състояние на общинските болници, липсата на аптеки по селата, масовото закриване на училища в малките населени места, високите нива на корупция на местно ниво. „БСП предлага алтернатива на досегашния порочен модел“, заяви Златева.

Тя призова жителите на Димитровград да не се страхуват да изявят своята позиция и да гласуват. „Социологическите агенции не могат да предвидят контролирания вот, но колкото по-висока е избирателната активност, толкова по-малка ще бъде неговата тежест“, подчерта тя.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!